Gediz Simav yol yapımı

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 09:46:59
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1849 okunma
Google News

MİLLETVEKİLİ AHMET TAN GEDİZ-SİMAV YOL YAPIM ÇALIŞMALARIN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti MKYK Üyesi-K.İ.T. Komisyonu Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık yapımı devam eden Gediz-Simav karayolu ve Kızılüzüm-Gürkuyu Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Beraberinde Yol Yapım Baş Mühendisi Ali Can Birincioğlu, Sanat Yapı Baş Mühendisi Emrah Altınok, Tarihi Köprü Şefi Mergül Akgün, Emet Şube Şefi Osman Girgin, Yol Kontrol Şefleri Sedat Demir ve Veysel Mızraklı eşlik etti.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz-Simav Karayolu ve Kızılüzüm-Gürkuyu Kavşağı çalışmaları yerinde incelendi. Karayolları Bölge Müdürümüz Mehmet Aşık ve ekibine, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a bu projelerimize hayat verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.