GEDİZ TARHANA FESTİVALİ KAPSAMINDA TOPLU SÜNNET TÖRENİ YAPILDI

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 18.07.2017 18:49:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3402 okunma
Google News

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ KAPSAMINDA TOPLU SÜNNET TÖRENİ YAPILDI
 
Her yıl Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen toplu sünnet merasimi, Adnan Menderes Yaşam Parkı Yaşam Kafe’de düzenlendi.
 
Gediz Belediyesi tarafından başlatılan kayıt süresince bu sene 12 çocuk sünnet olmak için müracaat etti. Gediz Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı İbrahim Girgin tarafından sünnet edilen çocuklar kıyafetlerini giyerek aileleriyle birlikte Yaşam Kafeye geldi.
 
Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından takı töreni gerçekleştirildi. Takı törenine Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
 
Gediz Kaymakamlığı ile birlikte gerçekleştirilen bu organizasyonun hiç ara verilmeden uzun yıllardır düzenlendiğini ifade eden Başkan Saraoğlu; “Her yıl Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde gerçekleştirilen toplu sünnet organizasyonuyla yardıma muhtaç çocukların erkekliğe adım attırılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Takı ve okunan Mevlid-i Şerif’in ardından gönüllerince eğlenen çocuklar ve yakınları daha sonra düzenlenen konvoya iştirak etti. Konvoyun ardından ikram edilen pilav ve ayranla birlikte Toplu Sünnet Etkinliği sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.