GEDİZ VE SİMAV HEYETİ UŞAK VALİSİ DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 12 Şubat 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2018 09:08:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2174 okunma
Google News

GEDİZ VE SİMAV HEYETİ UŞAK VALİSİ DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Av. Adil Biçer Uşak Valisi Salim Demir’i makamında ziyaret ettiler.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Salim Demir, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Av. Adil Biçer ile Gediz ve Simav ilçelerinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salim Demir, “Uşak olarak komşu ilçelerle birlikte Güçlü bir Türkiye için bölgesel olarak daha da kalkınıp gelişmesi için hep birlikte azim ve kararlılıkla çalışacaklarını”  ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.