Geleceğimize Yatırım Yapıyor, Öğrencilerimizin Yüzünü Güldürüyoruz

Yaşam Yayın: 24 Ağustos 2017 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2017 11:51:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2829 okunma
Google News

Geleceğimize Yatırım Yapıyor, Öğrencilerimizin Yüzünü Güldürüyoruz

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Okul bahçelerini güzelleştirmeye devam ediyor.

Betonlaşmış okul bahçelerinin yeşillendirilmesi ve fiziksel olarak daha güzel hale getirilmesi amacı ile okulların kullanım alanlarının daha aktif hale getirilmesi çalışmaları hızla sürüyor. Okul bahçelerinde düzenlenen fidan dikim etkinliklerinin yanında okullara kurulan kamelyalar da Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında güzel çalışmalar arasında yer alıyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha güzel ve yemyeşil bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri için Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak katkı sağlıyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimize dinlenme - oturma amaçlı kamelyalar yaptık, okul bahçelerimizi ağaçlandırma çalışmalarımız ise sürüyor. Okul bahçelerimizin ağaçlandırılması çalışmalarımızda öğrencilerimizle birlikte diktiğimiz fidanlar sayesinde; öğrencilerimize ağaç sevgisi ve yaşanılabilir çevre bilinci vermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında okul bahçelerimize yaptığımız kamelyalarımız ile de bize gelen talepleri karşılamaktan mutluluk duyuyoruz” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.