GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

Spor Yayın: 17 Ağustos 2017 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2017 11:24:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2595 okunma
Google News

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin spora ve sporcuya yaptığı destekler kapsamında Kütahya Belediyesi Atakent cimnastik eğitimi spor salonunu ziyaret etti.
Atakent Belediyespor Salonunda 5-10 yaş arası çocuklara cimnastik eğitimi verilmekte ol, Salonumuzda yaklaşık 250 sporcu eğitim almaktadır. Kütahya Belediyesi olarak Spora ve sporcuya desteklerimiz aralıksız devam edecektir. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalıp spor yapması bizim için çok değerli. Bu konuda Belediye olarak her türlü desteği vereceğiz. Önümüzdeki yıl sporla ilgili açmış olduğumuz müdürlüğümüzün yapacağı projelerle Gençlik ve Spor alanında gerek spor tesislerimizin faaliyetleri gerekse birçok branşta desteklerimiz devam edecek, dedi.
Temel eğitimler sonrası yarışmalara yönelik sporcu yetiştiren Kütahya Belediyespor, bu sene Türkiye de düzenlenen jimnastik yarışmalarında 3.lük derecesi almıştır.
Ziyaret esnasında çocuklara kitap hediye eden Başkan Saraçoğlu, günün anısına sporcu minikler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Saraçoğluna, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli eşlik, etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.