Göbel’de Aile Banyoları Yenileniyor

Göbel’de Aile Banyoları Yenileniyor

Gündem Yayın: 22 Şubat 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2016 18:03:33
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2627 okunma
Google News


TAVŞANLI BELEDİYESİ GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NDE HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK ADINA ÇALIŞMA BAŞLATTI. ERKEKLER BÖLÜMÜYLE BİRLİKTE 4 ADET ÖZEL AİLE BANYOSU DA TAMAMEN YENİLENEREK HİZMETE AÇILACAK.

 Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisleri’nde hizmet veren özel aile banyolarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında 4 adet aile banyosunun elektrik, su ve fiziki yapısı yeniden yapılıyor.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmaları yakından takip ederek birim amirlerinden bilgi aldı.

Başkan Güler, “Göbel Tavşanlımız ve bölgemizin önemli değerli arasında ki yerini almıştır. Buradaki hizmet kalitesini arttırmak adına erkeler bölümünde başlattığımız yenileme çalışmalarına özel banyoları da dahil ettik. Belediyemiz özel banyoların fayansından, su tesisatına, havuzundan elektrik tesisatına her şeyini yenileyerek halkımızın hizmetine sunacak. Çalışmalarımızı yeni sezon öncesi tamamlayarak hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.