GÖBEL'DE HAVUZLU VİLLALAR HİZMETE AÇILDI

Turizm Yayın: 23 Eylül 2018 - Pazar - Güncelleme: 23.09.2018 11:24:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
18219 okunma
Google News

GÖBEL'DE HAVUZLU VİLLALAR HİZMETE AÇILDI
  MEFRUŞAT'TA KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMEDİ

GÖBEL'DE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER'İN TALİMATIYLA İNŞA EDİLEN HAVUZLU VİLLALAR VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇILDI. DUBLEKS İKİ KATTAN OLUŞAN TOPLAM 6 DAİRENİN MOBİLYA VE BEYAZ EŞYASINDA DA KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMEDİ.

Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerine değer katmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı  Mustafa Güler'in talimatıyla projelendirilen ve kısa sürede inşa edilen 6 adet lüks havuzlu villa misafirlerini ağırlamaya başladı.
Günlüğü 150 TL'den kiralanabilen villalar 6 kişilik bir aileye rahatlıkla huzurlu bir tatil olanağı sunabiliyor.
Özellikle İstanbul, Ankara, Bursa gibi illerde yapılan tanıtım fuarlarında vatandaşlar, Göbel'in bu özellikte bir konaklama imkanına kavuşturulmasını talep etmişti. Geniş bir havuz, oturma, dinlenme odaları, çocuk odası ve yatak odasından oluşan dairelerde cam balkonlu terasta yapıya farklı bir özellik katıyor.


Bu arada diğer apart dairelerde olduğu gibi havuzlu villaların mutfağında da ailelerin yemeklerini kendisinin yapabileceği her türlü beyaz eşya ve araç gereçte düşünülmüş durumda. 
İşte Göbel'e değer katan Villa tarzı yeni apartlar; 
Rezervasyon ve bilgi için : 05415754381 numaralı telefonu arayabilirsiniz

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.