Göbel’de Kütahya Buluşması

AŞİYAN AJANS’IN DÜZENLEDİĞİ ORGANİZASYONLARDAN BİRİSİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İN EV SAHİPLİĞİNDE GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem Yayın: 21 Şubat 2017 - Salı - Güncelleme: 21.02.2017 14:26:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4493 okunma
Google News

 

Kütahya’da çeşitli sektörlerde faaliyet yürüten işadamı, bürokrat ve idarecileri bir araya getiren Aşiyan Ajans’ın son programı Göbel Termal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 80 kişilik gurubu Tavşanlı’da ağırlamaktan ve birlik beraberlik adına sinerji oluşturmaktan son derece memnun olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu organizasyonların koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür etti.

Göbel Termal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda katılımcıların birbiriyle samimi diyaloglar kurması dikkatlerden kaçmazken, Kütahya genelinde ekonomik, kültürel ve turizm alanlarında gelişim için yapılması gerekenler ile hali hazırda süregelen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Nisan ayında referanduma gidecek olan Türkiye’nin kritik bir karar aşamasında olduğunu vurgulayan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu süreçte “evet” için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Başkan Güler “Bugün burada Kütahyalı dostlarımızı ağırlamaktan son derece memnun oldum. Ahmet Yılmaz beye bu birlikteliği sağladığı için teşekkür ediyorum. Turizm alanında yatırımlarımızı güçlendirmeliyiz. Bugün sizleri son dönemde sağlık konusunda öne çıkan Göbel Tesisleri’mizde ağırlamak istedim. Bol oksijen ve mineral yapısıyla zengin sularımızın kıymetini bilmeliyiz. Geçmişte kamu kurumlarıyla ayakta duran bir Kütahya vardı. Artık o eski günler yok. Dolayısıyla OSB’ye ve turizme yönelmemiz lazım. Biz de Göbel’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu akşam burada Kütahya’nın çeşitli kesimlerinin bir araya gelebildiğini görmek gerçekten çok önemli. Biz Kütahya’yı bir bütün olarak görüyoruz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Bakın önümüzde bir Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin referandum var. Nisan ayında kurulacak sandıklar bir başka önem taşıyor. Top yekun mücadele verdiğimiz terör unsurları, Avrupa ve sözde müttefiklerimizin tamamı hayır cephesinde yer alıyor. Bizde Türkiye’nin 2023, 2071 hedeflerine hızlı ve emin adımlarla ilerlemesinde bu referandumun ne denli önemli olduğu anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte harekete ederek ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

 

Aşiyan Ajans Organizasyonları’nın koordinatörü Ahmet Yılmaz ise Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek bu tür etkinliklerin Kütahya’nın her yerinde düzenlediklerini, il dışındaki toplantılarda da Kütahya lobisi oluşturmak istediklerini kaydetti. Yılmaz “Biz çok farklı sektörlerde idareci, iş adamı, siyasetçi, STK temsilcisini bir araya getirerek Kütahya’mız için güç birliği oluşturmaya çalışıyoruz. Sanat, kültür ve STK faaliyetlerinde daha etkin organizasyonların yapılabileceğini ön görüyoruz. Bu akşamda Tavşanlımızda Başkanımız Mustafa Güler ve Kaymakamımız Yüksel Kara’nın konuğu olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sohbetin ardından Ahmet Yılmaz, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’e çeşitli hediyeler takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.