GÖBEL'DE PİKNİKÇİLER İÇİN BETON MANGAL.

TAVŞANLI BELEDİYESİ HAFTA SONLARI VATANDAŞLARIN PİKNİK İÇİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ GÖBEL'E BETON BARBEKÜ MONTE EDİYOR.

Turizm Yayın: 23 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 23.05.2017 17:51:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8047 okunma
Google News


Tavşanlı Belediyesi'nin her yıl önemli projelerle yatırım yaptığı Göbel'de piknikçilerde unutulmadı. Yaz aylarının vazgeçilmez mesire alanlarından birisi olan Göbel'de kurt dede olarak tabir edilen bölgedeki piknik alanına 20 adet beton barbekü monte edildi. 
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesinde üretilen barbeküler Ada Mesireliğinde olduğu gibi tuğla desenleriyle süslenecek ve görünüm olarak da çevreye değer katacak.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler "Göbel Termal Tesislerimizi devam eden projelerimizle değer katmaya, güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hafta sonları insanlarımız çoluk çocuk hep beraber şehrin stresinden uzaklaşmak adına Göbel'e kaçıyor. Ramazan ayı yaklaştı ve bir çok ailemizde iftarını bu piknik alnında açıyor. Geçtiğimiz yıl Ada Mesire Alanı'na yaptığımız çalışmanın benzerini halkımızın talebi doğrulturunda Göbel'e de yaptık. Diğer mesire alanlarımızda benzer çalışmalar devam edecek" dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.