GÖRME ENGELLİLERE NAMAZ DUALARI KİTABI

Gündem Yayın: 13 Kasım 2016 - Pazar - Güncelleme: 13.11.2016 10:30:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4096 okunma
Google News

GÖRME ENGELLİLERE NAMAZ DUALARI KİTABI VERİLDİ 
     Türkiye Beyazay Derneği genel merkezi görme engelliler ve ailelerinden gelen talep üzerine namaz dualarını içeren kitaplar hazırladı. Braille hazırlanan kitaplar ilk olarak Tavşanlı beyazay şubesi öncülüğünde görme engellilere ücretsiz olarak dağıtıldı.
     Dağıtım töreninde konuşan Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan şunları söyledi; ‘Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezimiz Türkiye’de görme engelliler alanında bir ilke imza atmış durumdadır. Türkiye’de engelliler alanında yapılması gereken bir dünya hizmet yapılmak için beklemektedir. Engelliler ile ilgili eksiklikleri Türkiye’de tamamlama çabasında olan genel merkezimiz, manevi anlamda büyük değeri olan görme engelli kardeşlerimizin manevi dünyalarına ışık tutacak bir hizmetin ilk adımını Tavşanlı’da dağıtılarak gerçekleştirmiştir. Türkiye’de tüm belediyeler, valilikler ve engellilere hizmet veren tüm kurumlar, genel merkezimize ulaşarak namaz duaları kitabından sipariş verebilirler.’ Dedi.
     Konuya ilişkin Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanı Fatih Paşal Namaz Duaları kitabını dernek üyelerine ulaşmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. 
     Tören’de ‘Namaz Duaları’ kitabı alan görme engelli Ahmet Gür duygu dolu bir açıklama yaptı. Gür ‘ Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezimize böyle bir hizmete imza attıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Lokman Ayva’dan, onun vesilesi ile engelliler alanında çok güzel hizmetler aldık. Bizlere bu hizmeti ulaştıran Tavşanlı Beyazay Derneği yönetimine de şükranlarımı sunarım.’ Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.