Görünmez Kaza

Yaşam Yayın: 24 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2017 11:57:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6578 okunma
Google News

 

Görünmez Kaza 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde serbest meslek çalışanı balık tutkunu genç, arkadaşının işyerinin kapı camına takıldı.  

Arkadaşı Şaban Kumru’nun işyerine ziyaret ederek hal hatır soran Hayrettin Gündüz (37), daha sonra oltaları hazırlayıp balık tutmayı hayal ettiği sırada yeni takılan ve temizlenmiş olan kapı camına takıldı.

Yaşanan kaza Tavşanlı İlçesi Hanımçeşme Mahallesi Tuna Sokak üzerindeki Izgara salonunda meydana geldi.

Ufak sıyrıklarla kazayı atlatan Hayrettin Gündüz olayı şu şekilde anlattı, “ Arkadaşımın ızgara salonuna girdim, hal hatır sordum. Biraz lafladık. Telefon geldi arkadaşımdan hazırlık yapacaktık. O aceleyle ben çıktım, daha önce cam yoktu, yeni de temizlemişler. Çıktığım gibi cama tosladım. O anları ilk 5 dakika hatırlamıyorum. Gözlerim karardı ellerimde ufak çizikler oldu. Hayatımda ilk defa güzel bir deneyim oldu. İzmir’e arkadaşlar tur düzenlemişler, balık tutmaya gidecektik. Oltaları düzenleyecektim, aklımda da o vardı. O acele ile sağıma soluma bakmadan çıktım. Tabi çıkamadım cama tosladım. Daha önce sensörlü kapı yoktu. Sürekli girip çıktığım bir mekan. Güneş de gözümü aldı. Camla birlikte dışarı çıktım”

Yaşanan kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.