GÜL LOKMAN HEKİM İLE BİTKİLER ÜZERİNE SÖYLEŞİ

Yaşam Yayın: 23 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.03.2018 15:07:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6131 okunma
Google News

 

Şifalı bitkiler içerdiği çeşitli moleküller ve vitaminler ile insanlar için oldukça faydalı bitkilerdir. Şifalı bitkiler birçok hastalığa iyi geldiği bilinmektedir.

Hemen hemen her bitkide potansiyel olarak şifa mevcuttur. Giderek yaygınlaşan alternatif tıp yöntemleri ile artık hemen hemen herkes bitkisel ürünleri deniyor. Birçok kişi de bu bitkilerin faydasını gördüğünü söylüyor.

Tavşanlı Arifağa Cami karşısında aktarlık yapan Mustafa Özer, gündemde olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun üzerinde durduğu ürünlerin de tanıtımını yaptı. Birçok ürünün şifa verdiğini ancak hastalıklar için doktora da mutlaka gidilmesi gerektiğini belirten Mustafa Özer birçok ürünün gıda takviyesi olduğunu ancak birçok derde de şifa olduğunu söyledi.

Bitki çaylarında mutlaka kabuklu limon olması gerektiğini söyleyen Güllokman hekim Mustafa Özer" Olması gereken bitki çaylarında limon eksik etmemektir. Ayrıca lahananın da şifası bilinmekte. Özellikle lahana da bilhassa kış aylarında faydası büyüktür. Bahçesinde lahana bulunan kişi bir eczanem var dese yalan konuşmuş olmaz. Ayrıca benim bir tezim var. Sarımsak kanseri tarihe mi gömecek. Bunu ben 20 yıl kadar önce söyledim ve yeni yeni sarımsak üzerinde duruluyor."

Özer ayrıca raflarında birçok ürün bulduğunu belirtirken "Bizlerin 10 TL'ye verdiğimiz Moringa çayını internet üzerinden 50 TL'ye aldığını söyleyenler oluyor. Televizyonlarda görülenleri biz ertesi gün rafımızda bulunduruyoruz. Bu nedenle şifayı uzaklarda da aramaya gerek yok. Ürünleri de, yani kişilerin doğadan temin edeceği bitki çeşitliliğini biz 4 şekilde burada bulunduruyoruz. Bir ürünün macunu, tozu, çayı ve kapsül şeklindeki halini bizlerden temin edebilirler"

Yunus Emre Gül Lokman hekimi Tavşanlı Arif ağa cami karşısında bulunuyor ve telefonla iletişim ise

0 543 614 91 48 olarak belirtiliyor.

 

SÖYLEŞİ  : 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.