Güler’den “30 Ağustos” Mesajı

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI AÇIKLAMADA “ YEDİ DÜVELE EĞİLMEYEN KUTLU MİLLET, FETÖ, PKK, DAEŞ GİBİ TERÖR UNSURLARINA HAİN YAPILARA ASLA GEÇİT VERMEYECEKTİR” DEDİ

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2016 - Salı - Güncelleme: 30.08.2016 08:35:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3275 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milli mücadele ruhuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Güler mesajında şu ifadelere yer verdi; ” 30 Ağustos işgale uğramış, yoksul düşmüş, darda kalmış, şehit olmuş ve canı yanmış bir milletin neleri başarabileceğini, hangi zorlukları aşabileceğini net olarak göstermiştir. Başkomutanlık Meydan Muharebesi bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir direniş ve şahlanış destanıdır. Türk milletinin tarihi zaferlerinin yıl dönümünde hayale kapılıp ayrı toprak, yanlışa düşüp ayrı bayrak ve ihanete girip ayrı devlet peşinde olanlar geçmişin kudretinden lazım gelen mesajları mutlaka almalıdır. Birliğimize, dirliğimize ve hayat hakkımıza göz koyan gafiller mutlak anlamda ders ve ibret çıkarmalıdır. Yedi düvele eğilmeyen kutlu millet, FETÖ, PKK, DAEŞ gibi terör unsurlarına hain yapılara asla geçit vermeyecektir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü dünya var oldukça devam edecektir. Zafer Bayramının 94. yıl dönümü dolayısıyla bu topraklar için kanını döken, canını veren Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.