Güler Mazbatayı Alacağını Söyledi

Gündem Yayın: 16 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 16.04.2019 15:48:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1468 okunma
Google News

Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Tunçlilek’te kömür çıkarımı tamamlanan açık ocak alanlarında fidan dikim töreni düzenlendi. 
Kütahya Valisi Ömer Toraman, TKİ Genel Müdürü Ömer Bayrak, Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Mustafa Güler ile kurum ve daire amirleri ile GLİ, Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve ilköğretim düzeyindeki öğrencilerin de katıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu. 
Törende, protokol konuşmalarının yanı sıra halk oyunları ekibi gösterileri ve mahalli türkülerin seslendirildiği mini konser sunuldu. 
Daha sonra hazırlanan alana geçen protokol üyeleri burada fidan dikti. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kendisi için ayrılan fidanı dikip suladıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. 
Güler, “İlçemizdeki maden üretimi, ülkemiz ekonomisi açısından önemli bir yer tutuyor. Açık ocaklarda terkedilmiş maden sahalarının ağaçlandırılıp tekrar orman haline getirilmesi konusunda hem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı hem de Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu çalışmalarını destekliyoruz” dedi.

- GÜLER: MAZBATAMIZI YARIN ALIYORUZ
Başkan Güler, “Bugün Tunçbilek’te ilköğretim çağındaki öğrencilerle birlikte fidan dikerek mutlu bir gün yaşarken, bir mutluluk da mazbata haberi oldu. Seçim sonrası uzun süren itiraz sürecinin ardından yarın (Çarşamba) mazbatamızı alıyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.