Güler: Referandum’da Tarafımız; EVET

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 18.02.2017 11:39:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2446 okunma
Google News

Güler: Referandum’da Tarafımız; EVET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meclisin referandum kararını onaylamasının ardından Türkiye 16 Nisan’a kilitlendi. “16 Nisan Türkiye için birçok önemli bir şanstır” diyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “bizim tarafımız “EVET”tir. Dünya liderliğine soyunan bir ülke için 16 Nisan’ın yüzyıllık bir şans olduğunu düşünüyoruz. Milletimizin ferasetine güveniyor, büyük ve güçlü bir Türkiye’nin bizi beklediğine inanıyoruz”  ifadelerini kullandı.

 Türkiye 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referanduma kilitlenirken, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında geçtiğimiz haftasonu Antalya’da gerçekleştirilen belediye başkanları istişare toplantısını değerlendirdi.

Referandum konusunda “Belediye olarak tarafız” ifadesini kullanan Başkan Güler, referandumda “evet” kararı çıkması için 16 Nisan’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmeye başlanmasından itibaren yaklaşık 1,5 aydır ilçede istişare ve bilgilendirme toplantıları adı altında toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi olarak anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi konusunda taraf olduğumuzun altını çiziyorum. Bizim taraf olduğumuz yer tabi ki evet olacak. Referandum, geçmiş yüzyıllık süreçte halkımızın hayalini kurduğu büyük Türkiye için önemli bir adım olacak. Bizler de halkımıza 16 Nisan’a kadar elimizden geldiğince Cumhurbaşkanlığı sistemini ve bu sistemin ülkemize getireceği kazanımları anlatacağız. Genelde ülkemizin özelde de Tavşanlı halkının ferasetine güveniyorum” dedi.

ANTALYA’DAKİ BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

Antalya’daki toplantının ise son derece verimli geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Başbakanımız Binali Yıldırım ile birlikte çok sayıda bakanımız ile bu toplantı vesilesiyle hasbihal etme imkanı bulduk. Referandum sürecinin yanı sıra ilçemizde ve beldelerimizde yürütülen ve planlanan projeler hakkında kendilerini bilgilendirdik, taleplerimizi de ilettik. Bu vesileyle 2015 Aralık döneminden bu güne yeniler hariç ilçemizde toplam 225 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirildiğini hatırlatmak isterim. Bu yatırımlarımızın temel atma ve açılışlarını ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.