GÜLER VE KAVUNCU ADA MAHALLESİ'NDE

ADA MAHALLESİ MUHTARI HALİL ORAL BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER VE KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ VURAL KAVUNCU'YU GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HİZMETE AÇILAN YENİ MUHTARLIK BİNASINDA AĞIRLADI.

Gündem Yayın: 23 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 23.09.2016 12:58:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3589 okunma
Google News


Tavşanlı Belediyesi'nin Ada Mahallesi sakinlerinin kullanımına açtığı muhtarlık binası sosyal projelere ev sahipliği yapıyor. Gençler ve mahalle halkı için düzenlediği konferans, toplantı ve şenliklerle taktir toplayan Halil Oral, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu ağırladı. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, geçtiğimiz günlerde duasını kendisinin yaparak kurdelasını kestiği hizmet binasının Ada mahallesine hayırlı olmasını dileyerek muhtar Halil Oral'a başarılar diledi. 
Ada Mahallesi muhtarı Halil Oral ise Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu hizmet binalarında ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Oral "Belediye Başkanımız Mustafa Güler'den Allah razı olsun. Her türlü talebimize anında karşılık vererek vatandaşımızın beklentilerine karşılık veriyor. Yapılan bu hizmet binamızda bizim hizmetlerimize güç kattı. Tekrar mahalle halkım adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.