GÜLER VİZYON SAHİBİ BİR BAŞKAN

Gündem Yayın: 23 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 23.09.2016 12:50:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3249 okunma
Google News


AFYONKARAHİSAR SİNANPAŞA İLÇESİ AHMETPAŞA BELDE BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GEYİK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. BAŞKAN GEYİK AÇIKLAMASINDA "TAVŞANLI VİZYONU GENİŞ VE ÇALIŞKAN BİR BAŞKANA SAHİP. ONUN BAŞARILARI BİZİ GURURLANDIRIYOR" DEDİ
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa Belde Belediye Başkanı Osman Geyik Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. 
Ahmetpaşa'da özellikle DSİ destekleriyle sürdürülen çalışmalar ve alt yapı işleri hakkında bilgiler veren Osman Geyik, Başkan Mustafa Güler'in fikrini aldı. Başkan Güler'in hem mesleki hem de Belediye Başkanlığı tecrübesiyle kendilerine büyük destek verdiğini söyleyen Osman Geyik, Tavşanlı'da yapılan yatırımlara hayran kaldıklarını ifade etti. Başkan Geyik "Mustafa Güler başkanımız yakından tanıdığımız birisidir. Ben 1994 yılında belediye başkanı olduğumda Mustafa Güler ile tanıştık. Kendisinin Ahmetpaşa'nın hem alt yapısında hem de mimari yapısında büyük emekleri vardır. Başkanımızın mesleki ve de başkanlık makamından gelen tecrübeleri bizim için büyük önem taşıyor. Tavşanlı vizyonu geniş, ön görülü ve çalışkan bir başkana sahip. Onun başarıları bizleri gururlandırıyor. Başkanımıza yaptığımız ve yapılacak çalışmaları anlatarak görüşlerini aldık. Sağ olsun her konuda desteğini esirgemiyor. Tavşanlı çok değişti, her geçen gün güzel bir şehir haline geliyor. Kendisini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.