Gündüz Çocuk Bakımevi, miniklere kapılarını açıyor

Çocuk Yayın: 16 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 16.02.2020 14:10:15
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1978 okunma
Google News


  Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi, miniklere kapılarını açıyor.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında açılan Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi 3 ile 6 yaş arası minikleri ağırlayacak.
Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde tam ve yarım gün olarak hizmet verecek olan Gündüz Çocuk Bakımevinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, hazırlıkları sürdüren personele çalışmalarında başarılar diledi.
Çalışan annelerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği ve kadın istihdamına katkı sağlayacak olan Kütahya Belediyesi Çocuk Bakımevinde ön kayıtlar başladı.
Gündüz Çocuk Bakımevine başvuru yapmak isteyen hemşehrilerimizin Kütahya Belediyesi hizmet binasında bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.