Güral Şirketler Grubu Otellerine 4 büyük ödül

Gündem Yayın: 12 Aralık 2017 - Salı - Güncelleme: 12.12.2017 09:00:11
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3025 okunma
Google News

Güral Şirketler Grubu Otellerine 4 büyük ödül

Turizm sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’ta, Kütahyalı işadamı İsmet Güral’a ait olan Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova, farklı kategorilerde 4 ödül birden almaya hak kazandı.

Kütahyalı ünlü işadamı İsmet Güral’a ait olan Güral Premier Otelleri, dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards'ta, uluslararası otel zincirlerini geride bırakarak dünyanın en iyileri arasına girdi.

Güral Premier Belek; Europe Continent Winner Luxury Family All-Inclusive Hotel ( Avrupa kıtasının En Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli) ve Turkey Country Winner Luxury Beach Hotel ( Ülkenin En Lüks Sahil Oteli ) ödüllerini aldı. Güral Premier Tekirova ise;  Eastern Europe Regional Winner Luxury Beach Hotel (Doğu Avrupa'nın En Lüks Sahil Oteli) ve Eastern Europe Regional Winner Luxury Family All Inclusive ( Doğu Avrupa’nın En iyi Her Şey Dahil En Lüks Aile Oteli ) ödüllerini kazandı.

İsviçre’de düzenlenen törene Ali Güral ve Sami Güral kardeşler katıldı. Güral Kardeşler, Lüks Turizmin Oscarları sayılan ödülleri Türkiye’ye kazandırmış olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. İşletmelerinin böylesine büyük ödüllerle taçlandırılmasının kendileri için onur verici olduğunu ifade eden Ali ve Sami Güral Kardeşler, ödüllerin kazanılmasında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

World Luxury Hotel Awards, dünyanın en lüks tesislerini, otellerde konaklayan müşterilerin oyları ile belirliyor. Güral Şirketler Grubu’na ait olan Güral Premier Otelleri,  küresel, kıtasal ve ülkesel bazda dağıtılan bu ödüllerle dünya arenasına çıkma başarısını gösteren Türkiye’nin ender tesisleri arasında yer alıyor.

Güral Premier Belek: Türk mimarisinin eşsiz güzellikteki örneklerini yansıtan mimarisi  ile  doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak yatay bir yapılaşma tarzı benimsenerek 130 bin metrekarelik ağaçlarla örülü bir alan üzerine kurulmuştur. Yenilenen iki ve üç katlı Deluxe tipi villalar, tesis içerisindeki yeşil alanların arasında birbirlerinden ayrılarak dağılmış durumdadır. Tesis; misafirlerine, açık teraslı, geniş, klimalı iç mekanları olan Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu bir çok restoranı, çeşitli barları, 15 bin metrekarelik devasa büyüklükteki Aquaparkı, açık ve kapalı yüzme havuzları, Happyland adı altında profesyonel büyük bir çocuk kulübü, dünyaca ünlü show ve müzikallerin sahnelendiği dev sahne, canlı müzik ile gecelere renk katan party alanı, animasyon oyunları, disco, alışveriş merkezi, sağlık merkezi, Sauna ve Türk Hamamı’nı da içeren bir Wellness Spa ve güzellik merkezi, toplantı salonları, tenis kortları, voleybol sahaları gibi çok çeşitli alanlarla hizmet veriyor. 

Güral Premier Tekirova: Antalya merkeze 65 kilometre Kemer'e 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Tekirova’nın  merkezinde, çam ormanları içinde doğa ile iç içe, Türk mimari tarzı esas alınarak, konfor standartları en yüksek düzeyde tutularak inşa edilen otel, kum ve çakıl karışımı geniş (mavi bayraklı) plajı ile 200 bin metrekare arazi üzerine, bahçe içerisinde 2 ve 3 katlı birbirinden bağımsız konaklardan oluşuyor. 2 katlı konaklardan bulunan havuzlu deluxe odaların balkonlarından havuzlara ulaşılabiliyor. Tesiste toplam 22 bin metrekare alana kurulu dev bir aquapark da mevcut. Bu aquapark da 27 adet kaydırak bebek plajı, macera havuzu, eğlence havuzu ve kaydırak havuzları bulunuyor. Ayrıca ortak kullanım için büyük yüzme havuzları ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Ana restoranın yanı sıra 4 adet ala carte restoran (İtalyan, Çin, Türk ve Balık restoranları) ile misafirlerinin hizmetinde olan  tesisin diğer olanakları arasında 3600 metrekare alana sahip çocuk kulübü, 3500 m2 alana kurulu Quu Spa merkezi, 500 metrekare büyüklüğünde fitness salonu, internet café, butikler, mini market, hediyelik eşya mağazası, mücevher ve saat, deri mağazası gibi imkanları içinde barındıran alış veriş merkezi, Irish Pub, kuaför ve güzellik salonu, değişik dekor ve tarzlarıyla tesisin farklı bölgelerinde konumlandırılmış barlar, tenis kortları, akşam şovları için tasarlanmış dev amfi tiyatro, açık ve kapalı disko bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.