GÜREŞ HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

TAVŞANLI BU SENE 2.’KEZ PEHLİVANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 3 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN 2. YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ İÇİN ŞABAN DEDE MESİRE ALANI’NDA BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Spor Yayın: 01 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 01.08.2017 17:16:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4152 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ile 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri de gerçekleştirilecek. 
İlki geçen sene gerçekleştirilen ve Tavşanlılıların yoğun ilgi gösterdiği Yağlı Pehlivan Güreşleri, Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla geleneksel hale getirildi. 
3 Eylül’de yapılacak olan 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri için Şaban Dede Mesire Alanı’nda başlatılan çalışmalar, zamanında yetiştirilmesi için tam gaz devam ediyor. 
Belediye ekipleri hummalı bir çalışmayla soyunma ve duş alanları inşa ediyor. Özel çim ile kaplanan güreş sahasının arka tarafına yapılan tesis 3 Eylül’e hazır hale getirilecek. 
Geçtiğimiz yıl yapılan güreşlerin baş pehlivan kategorisinde Kırkpınar'ın baş pehlivanları Recep Kara ile Fatih Atlı kozlarını paylaşmış, rakibini yıkan Fatih Atlı 1. Tavşanlı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin baş pehlivanı unvanını elde etmişti. 
Etkinliğin güreş ağası ise Tavşanlılı işadamı Hakan Şahin olmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.