Güvenli Motosiklet sürüşüne dikkat çekmek için biraradalar

Spor Yayın: 23 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 23.04.2018 23:38:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3512 okunma
Google News

Güvenli Motosiklet sürüşüne dikkat çekmek için biraradalar

Kütahya Riders 43 ve Dumlupınar Üniversitesi Motor Sporları topluluğu (DUMOST) motosikletleri ile  düzenledikleri gezi turunda Kütahya'nın ilçesi Tavşanlı Sığınak Cafe’de buluştu.

Motosiklet tutkunlarından Yılmaz Dörtpırtı," Amacımız sürüş güvenliğine dikkat çekmek. Yaptığımız sürüş etkiliklerinde sürüş güvenliğine dikkat çekmeye çalışıyoruz. Çevre yollarında kenarlarda bariyerler var ve bu bariyerlere çözüm bulunmalı. Bu bariyerler giyotin gibi kaza anlarında zarar verebiliyor. Avrupa'da bu konuda birçok alanda çalışmalar var. Bariyerlerin sarı plastik koruyuculardan yapılması halinde trafik kazalarında ölüm riskini azaltıyor." dedi.

DUMOST Kulübü Başkan Yardımcısı Enes Babac ise " Arkadaşlarla birlikte birliktelik oluşturmak ve gezip dolaşmak maksadıyla bir araya geldik. Güvenli sürüş bizlerin önceliği durumda. Ekipmansız sürüş yapmıyoruz. Kask takmayan, dizlik, eldiven kullanmayan arkadaşlara tavsiyelerde bulunuyoruz" diyerek güvenli sürüşün önemine dikkat çekti.

Daha sonra buradan ayrılan motosikletli grup Bursa gezisi kapsamında 300 kilometre yaparak geri döneceklerini ifade ettiler.

Motosiklet tutkunları, amaçlarının hem gezi hem spor hem de kaynaşmak olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.