GÜZELYURTSPOR’DA FLAŞ TRANSFERLER

Spor Yayın: 06 Ekim 2016 - Perşembe - Güncelleme: 06.10.2016 09:49:41
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
4723 okunma
Google News

GÜZELYURTSPOR’DA FLAŞ TRANSFERLER

Tuna İŞLEYEN 

FİF Yapı , Detay Yapı ve Alionbaşı süt ürünlerinin bu yıl forma sponsoru olduğu Tavşanlı  1. Amatör Küme takımlarından Güzelyurtspor’da flaş transferler yer aldı.
Sağ bek Gençlikspor kulübünden 1997 doğumlu Alper Aksoy,  Çukurköyspor’dan Forvet  1988 Doğumlu Emre Girgin, Bağlık spor’dab 1993 Doğumlu ismail Doğu, Yaylacıkspor’dan 1987 Doğumlu stoper futbolcu Ahmet Çömez,  Güzelyurtdan’da, dört beş Filiz Lisanslı gençleri kadrosuna kattı. Güzelyrutspor Kulüp  Başkanı İbrahim Türkmen  “Mütavazi bir takım ile Kuruçay Belediye Başkanımız Sayın Erhan Demiray’ın katkılarıyla birinci amatörde kalıp gerekirse üst liglerde kalıcı bir takım olmak için çaba gösteriyoruz. Bu arada teknik direktörümüz Mustafa Aktepe, yöneticilerimiz İbrahim Sezgin ve İlhan Yağ'a fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederim. ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.