Hacıvat-Karagöz gösterisi

Kültür Yayın: 28 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 28.12.2021 16:22:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1179 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü tarafından sporculara yönelik olarak Hacıvat-Karagöz gösterisi eşliğinde sporcu beslenmesi konusunda seminer programı düzenlendi.
Diyetisyen Mesut Kırca’nın sunum yaptığı programa, Belediye Spor Kulübü sporcularının yanında ilçede spor alanında faaliyet gösteren diğer kulüplerin sporcuları da katıldı.
Spor verimliliğini arttırmak ve daha sağlıklı bir yaşam için beslenmenin önemine vurgu yapılan programda, katılımcılara sporcu beslenmesinin yanında centilmenlik konusunda tavsiyelerde bulunuldu.
Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar, Diyetisyen Mesut Kırca'ya günün anısına hediye takdim etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler; diyetisyen Mesut Kırca ile programa katılan sporculara teşekkür ederek, bu tür programların sıklıkla devam edeceğine vurgu yaptı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.