Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Tavşanlı'da

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Tavşanlı'da

Yaşam Yayın: 29 Mayıs 2015 - Cuma - Güncelleme: 29.05.2015 11:21:37
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3825 okunma
Google News

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAKANI KÜTAHYA’DA

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden gelerek hayvan ölümlerin yaşandığı yerleri inceledi.

Tavşanlı’da bir gurup vatandaşlar biraraya gelen Öztürk, Bizim bu partiyi kurmamızın sebebi, Chp’nin ve Mhp’nin diğer partilerle birleşmemesi, sadece kendilerine çalışmasında ve ülkeyi Ak Parti ‘den kurtaramayacakları için kurduk” dedi.

Yiğit Zeki Öztürk-Hak Ve Adalet Partisi Genel Başkanı     “Şimdi Türkiye’de 108 tane parti var. Bu kadar parti enflasyonu olan yerde parti kurmaya gerek yoktu. Ama ülkemiz Ak Parti iktidarınca 13 yıldır, ilk 5 yılını güzel idare etiler ama ondan sonra ülkenin ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal ve terör karşısında büyük bir sıkıtı yaşadı. Ülkenin bütün ekonomik değerleri yok edildi. Bütün madenlerimiz, yer altı yerüstü zenginliklerimiz, tesislerimiz, fabrikalarımız yok edildi. Bunu Chp’nin, Mhp’nin durdurması gerekirken 12 yıldır Chp, Mhp durduramadı. Adeta Akp’nin hızır acil servisi gibi çalıştılar Sayın Cumhurbaşkanı’mız eğer 400 milletvekili istiyorsa meydanlarda şunu desin, ben Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşımaktan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan, şehit kanıyla sulanmış ay yıldız bayrak altında yaşamaktan, İstiklal marşı ve andımızı okumaktan Cumhuriyet ve Atatürk çocuğu olmaktan, ne mutlu Türküm diyenlerden olmaktan gurur duyurum desin bende geleyim sayın Cumhurbaşkanı’mızın karşısında şapka çıkarayım. Bunu diyebilirse 400 milletvekili alabilir. Ama bunu diyemezler T.C  ve Atatürk ile sorunu olanlar. Buradan onlara şunu söylüyorum. Ak Parti’nin ampulü bizim Atatürk güneşimim hiç biz zaman solduramaz ve üzerini kapayamaz. Yani demen şu arkadaşlar, bu kadar parti enflasyonu varken, bu partiyi kurmayacaktık. Kurmamıza gerek yoktu. Ülke ekonomi, sosyal, kültürel, terör karşısında büyük bir sıkıntı geçiriyor. Bölünme parçalanmaya doğru gidiyor.  Birisi Atatürk’ü kullanıyor, Chp, bakıyorsunuz ki biz yeni Chp’yiz diyorlar biz 1930’un Chp’si değiliz diyorlar. Bu nasıl oluyor hem Atatürk’e karşı reddi mirasta bulunuyorlar işine geldiği zaman Atatürk’ü kullanıyorlar, biz 1930’ların Chp’si değiliz diyorlar. Orada kendi milletvekilleri kendi genel başkan yardımcıları Hüseyin Aygün Pkk’ya kendini kaçırttırıyor reklam yapıyor. Atatürk soykırımcı diyor.  Pkk’nın içini mafya,pkk’lılar sarmış yani. Hiç seslerini çıkarmıyorlar. Bir İzmir milletvekili gidiyor Mardin’de Pkk’yı şehit ilan edelim diyor. Hiç sesini çıkarmıyorlar. Muammer İnce, Akif Hamzaçelebi yasa teklifi vereli diyor Kürtçe propaganda yapalım diye, kendileri bölücülük yapıyor. Rahmet Türkeş öldü, ondan sonra Bahçeli geldi, iki sınıf başkanı şalterleri indirdiler. 40 bin halkımızın, 8 bin Mehmetçiğimizin katili elindeyken asmayan Bahçeli, gitti Erzurum’da ip salladı. Bunların 5-6 yıldır milletvekilleri tutuklu Chp’nin, Mhp’nin kendi milletvekilini kurtaramayan Türkiye’mi kurtaracaklar. Biz o neden bu partiyi kurma gereği duyduk. “

Daha sonra Öztürk ve beraberindeki bir grup hayvansevelerle birlikte, hayvan ölümlerinin meydana geldiği yere giderek incelemelerde bulundu.

Buradaki hayvanlara yem bırakarak, Başbakan’a ve Tarım Bakanı’na bu hayvanlara sahip çıkmasını istedi. Ayrıca Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in de en kısa süre hayvan barınağı kurarak bu hayvanların telef olmamasını sağlaması gerektiğini belirtti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.