HAKKARİ’YE 4 BİN PAKET LEBLEBİ GÖNDERİLDİ

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görevli asker ve polisler için hazırlanan leblebiler Vali Şerif Yılmaz’ın katılımıyla Hakkari’ye gönderildi.

Gündem Yayın: 22 Mart 2016 - Salı - Güncelleme: 22.03.2016 11:12:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2890 okunma
Google News



 
Kütahya Valiliği önünde gerçekleştirilen uğurlamaya Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Tavşanlı Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer, Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı Başkanı Arif Kulluk katıldı.
 
4 bin paket leblebinin Hakkari’ye, 4 bin paketin de Şırnak’a gönderileceğini, Kütahyalının terörle mücadelede güvenlik güçlerinin her zaman destekçisi olduğunu ve bu şekilde vefa örneği sergilediğini ifade eden Vali Yılmaz, “Bugün 21 Mart Nevruz, yine şehitlerimiz var. Nusaybin'de şehit olan güvenlik görevlilerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlerimize halkımızın minneti var, gazilerimize de aynı şekilde minnetimiz var.  Bu duyguyu hisseden Kütahyalı hemşehrilerimiz, özellikle Tavşanlılı leblebi imalatçılarımız, odamız, Belediyemiz, Kaymakamlığımız önderliğinde başlatılan bir çalışma neticesinde, Tavşanlı halkı adına 200 gramlık 4 bin adet paket hazırlandı. Bu paketler bugün itibariyle Hakkari'ye gönderilecek. Hakkari Valiliğimizin koordinesinde oradaki güvenlik görevlilerimize dağıtılacak. Biz sadece manevi olarak yanlarında olduğumuzu göstermek için bunları gönderiyoruz. Yine aynı şekilde 4 bin paketi de Şırnak iline göndereceğiz. Buradaki amacımız tüm Kütahyalıların, Kütahya'da yaşayan herkesin aynı duygu ve düşünceyi paylaştığını, yaşadığını göstermektir. Emek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu vefa örneğidir, bu duyguları orada çalışan arkadaşlarımızla beraber yaşamanın nişanesidir. O nedenle mütevazı da olsa Kütahyalı olarak ülkemizin birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü sağlama yönündeki iradeyi gösteren tüm Kütahyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gösterdiğiniz büyük fedakarlığınızda bizler de dualarımızla sizlerleyiz” notu yazılı içerisinde leblebi çeşitlerinin bulunduğu paketler Hakkari Valiliği tarafından güvenlik güçlerine ikram edilecek.
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.