Halı Yıkama Firmalarından Ziyaret

TAVŞANLI’DAKİ HALI YIKAMA FİRMALARININ SAHİPLERİ, BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ. ESNAFLAR, BAŞKAN GÜLER İLE SIKINTILARINI PAYLAŞTI, KARŞILIKLI İSTİŞARELERDE BULUNDU.

Yaşam Yayın: 23 Kasım 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 23.11.2016 05:32:50
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
4171 okunma
Google News


 

 Tavşanlı’da halı yıkama üzerine faaliyet gösteren firmaların sahipleri Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek, işleri hakkında bilgiler aktardı.

Halı yıkama işi yapanlar olarak daha organize olabilmek adına birlik kurmak için girişimlerde bulunduklarını söyleyen esnaflar, “Bizler zor ve meşakkatli bir faaliyet yürütüyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak ve organize olabilmek adına birlik kurmak için girişimlerde bulunduk. Yakın zamanda bu işlemlerimizi tamamlayacağız. İlçemizde vatandaş memnuniyeti ön planda olan ve daha yüksek kalitede temizlik faaliyeti yerine getireceğiz” dediler.

İş hayatlarında yaşadıkları sıkıntıları da Başkan Güler ile paylaşan esnaflar başta yer konusu olmak üzere taleplerini ilettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise ziyaretlerinden dolayı esnaflara teşekkür ederek bazı tavsiyelerde bulundu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.