Halime nine ördüğü yün çorapları Mehmetçiğe gönderdi

Gündem Yayın: 08 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 08.12.2021 14:36:50
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
846 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 88 yaşındaki Halime Altan, ördüğü yün çorapları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan askerlere ulaştırılması için İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim etti.

Aliköy köyünde ikamet eden Altan, "Mehmetçik üşümesin" diye 54 çift yün çorap ördü. Bu çorapların askerlere gönderilmesi için İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Altan, "Emanetlerimi askerlerimize ulaştırın, benden selam söyleyin, ayakları üşümesin diye ördüm, Allah hepinizi korusun." dedi.

Kütahya Valisi Ali Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimiz için ördüğü yün çorapları, Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığımıza teslim eden 88 yaşındaki Halime annemiz, kalbimizi ısıttı. Bizleri duygulandıran Halime annemize şükranlarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum." ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.