Hamburger yetkililerinden Başkan Işık'a ziyaret

Ekonomi Yayın: 02 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 02.07.2021 14:16:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1376 okunma
Google News

Kütahya 30 Ağustos OSB’ye 300 milyon Euro’luk yatırım yapacak olan Hamburger Turkey Containerboard yöneticileri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’da 300 milyon Euro’luk kağıt fabrikası kuracak olan Avusturyalı Prinzhorn Holding bünyesindeki Hamburger Turkey Containerboard Genel Müdürü Velişah İner, Proje Müdürü Sercan Buruk, Proje Müdürü Faik Öztürk’ü makamında ağırladı. Genel Müdür İner, firmanın Türkiye’de ilk gerçekleştireceği yabancı yatırımı, Kütahya’da yapmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Yatırım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten İner, yatırımı kısa sürede tamamlayarak faaliyete geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Türkiye’deki yatırımları için, Kütahya’yı tercih eden firma yetkililerine teşekkür eden Başkan Işık, Kütahya’nın, sanayi yatırımları için son yıllarda ön plana çıkan iller içinde yer aldığını ifade etti. Kütahya’da uygulamaya koyacakları projeleri tanıtan ve görsellerini firma yetkililerine gösteren Başkan Işık, ziyaret için Genel Müdür İner ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.