Havalar Soğudu Balık Ucuzladı

Ekonomi Yayın: 13 Ekim 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 13.10.2018 14:34:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4192 okunma
Google News

Havalar  Soğudu Balık Ucuzladı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tezgahlarda balık çeşitleri çoğaldı ve balık fiyatları düştü.

Denizden gelen bereket balık, havaların soğuması ile kendini htirmeye başladı. Ucuzlayan balık fiyatları tüketicinin yüzünü güldürüyor. Tavşanlı Balık pazarında hamsi balığı 10 liradan satışa çıkarken, palamut tanesi 5 ile 15 TL arasında vatandaşa satılıyor.

Balık satışı yapan esnaflardan Niyazi Turgut yaptığı açıklamada, ’’Fiyatlarımız ucuz olduğu için tüketicinin bu sezon bol bol balık tüketecektir. Alabalık kilosu 15 TL, Somon 25 TL, Kefal 15 TL, Çinakop 20 TL'den satışa sunuyoruz. Balık sezonunun ilk günlerinde tanesi 20 liradan satılan palamut balığının fiyatını, bu günlerde 10 liraya kadar düşürdük. Önümüzdeki günlerde fiyatların daha da düşmesini bekliyoruz. Herkesi balık yemeye davet ediyoruz. Balık en iyi gıda maddesidir ve organik üründür  ’’ dedi.

Balık pazarında ayrıca müşterinin isteğine bağlı balık pişirme de gerçekleşiyor.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.