Havalı Tabancayla İntihara Kalkıştı

Asayiş Yayın: 25 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2016 14:01:58
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3456 okunma
Google News

Kütahya'da eşinden ayrı yaşayan 39 yaşındaki Hasan T., bilye atan havalı tabancayı başına ateşleyerek ölmek istedi. Ağır yaralı bulunan Hasan T., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

  Hasan T., bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile telefonda tartıştı. Daha sonra yakınlarını arayan Hasan T., intihar edeceğini söyleyip telefonu kapattı. Hasan T., Hamidiye Mahallesi İki Kuyu Sokak'ta yalnız kaldığı evinde havalı tabancayı başına dayayarak ateşledi. Yakınlarının durumu bildirmesinin ardından eve polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Yakınlarının kapısını açtığı evde ağır yaralı bulunan Hasan T., ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisler evde Hasan T.'nin yazdığı 'Ben hiçbir şeyi hak etmedim' yazılı notu buldu. Hastanede tedavi altına alınan Hasan T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.