HEDEF 200 BİN TON ASFALT

Ekonomi Yayın: 17 Haziran 2016 - Cuma - Güncelleme: 17.06.2016 14:08:44
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3051 okunma
Google News

HEDEF 200 BİN TON ASFALT

 

Kütahya Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Mahallesine giderek asfalt çalışmaları yerinde inceledi.
Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte hızlanan asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu şunları ifade etti; "Geçen sene 150 bin ton sıcak asfalt atarak bugüne kadar Kütahya Belediyesinin attığı asfalt rekorunu kırmıştık. Bu sene de 200 bin ton asfalt atarak kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Böylelikle geçen seneden beri yürüttüğümüz çalışmalara tüm hızıyla devam ederek, hemşehrilerimizin kullanabilecekleri rahat, konforlu ve modern yollarla kavuşmuş olacağız. "
Yapılan incelemelerde Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.