Her alanda dezenfekte yapılıyor

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 12:30:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1682 okunma
Google News

HER ALANDA DEZENFEKTE YAPILIYOR

Tuna İşleyen


Çin’de başlayan ve küresel bir sorun haline gelen Korona Virüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor. 
    Yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman; 
    "Çin Halk Cumhuriyeti’nin Vuhan kentinde 2019 yılı Aralık ayında ortaya çıkan ve hızlıca tüm dünyanın birçok ülkesine yayılan Covid-19 salgını kapsamında birçok insan hayatını kaybetmiştir. Yüksek bulaşıcılığının olması ve aşısının ya da özel tedavisinin henüz geliştirilmemiş olması nedeniyle virüs insan sağlığına yönelik önemli bir tehdit unsuru olarak görülmektedir. Ayrıca Dünya Sağlık Örgütü bahsi geçen yeni tip Covid-19 sürecini pandemi olarak nitelendirildiğini duyurmuştur. Sürece ilişkin olarak tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Ülkemizde de önlemler alınmaya başlamış ve bu kapsamda ülke çapında tedbir programları uygulamaya konulmuştur. 
    Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı olarak sorumluluk alanımızda Tavşanlı Adalet Sarayı binası Adliye ve Ceza İnfaz Kurumu lojmanları, Tavşanlı T Tipi Kapalı- Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Tavşanlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü binaları ile tüm eklentileri günlük yapılan temizlik işlemlerinin yanı sıra ayrıca özel olarak hazırlanan karışımlarla dezenfekte edilmeye başlamıştır. Bina girişlerimize de el dezenfektanları konulmuştur ve kullanılması için hassasiyet gösterilmektedir. Vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığı için yaklaşık bir haftadır devam eden temizlik ve dezenfektan çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.