HİBE DESTEKLERİ ANLATILDI

HİBE DESTEKLERİ ANLATILDI

Ekonomi Yayın: 18 Aralık 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 18.12.2013 09:52:41
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2614 okunma
Google News

Tavşanlı Esnafına, KOSGEB VE TKDK tarafından, verilen hibe destekler anlatıldı. 

 Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında, düzenlenen toplantıda,  leblebicilik, madeni eşya ve diğer alanlarda, önemli yatırımların, birliktelik içinde nasıl gerçek olabileceği anlatıldı. 

Kütahya Kosgeb Müdürü Adem Ayar, TKDK Kütahya İl Koordinatörü İhsan Kaymak kurumlarının verdiği destekler  hakkında bilgiler verdi. Kosgeb tarafından 250 bin TL 750 bin TL.  TKDK tarafından 5 bin euro - 3 milyon euro projelere destek verildiği, belirtilerek, “Desteklerin alınması ve sağlanması,  bizlere gelen projenin kabulü ile hibelerin en kısa sürede sizlere aktarılması sağlanıyor. Esnafın birlik olması hibe desteklerinin daha fazla alınması ve onların daha modern işletmelerde daha seri üretim, daha iyi malzeme çıkarması noktasında çok yarar sağlayacaktır. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.