HİSARCIK'TA KAZA

Asayiş Yayın: 25 Haziran 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 25.06.2016 10:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
3404 okunma
Google News

Edinilen bilgilere göre Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Alınörön - Kızılçukur köyü arasındaki yolda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza dün akşam saat 19;00 sularında Alınören köyü - Kızılçukur köyü arasındaki yolda meydana geldi. İddalara göre 43 FC 273 plakalı araçla seyahat eden Halifeler Köyü nufusuna kayıtlı  Yakup Muzan ve Şerif Okay aracın direksiyonu kitlenmesi sonucu 10 metrelik şarampole kaydılar. Kazada Şerif Okay ve Yakup Muzan yaralandılar. Yaralıların kendi imkanlarıyla 112 ekiplerini aramasıyala kaza yerine Eet ve Hisarcık'tan ambulans gittiği ve yaralıların olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dr.Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.
Kazayla ilgili jandarmanın soruşturma başlattığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.