Hisarcık İtfaiyesi Güven Verdi

Hisarcık İtfaiyesi Güven Verdi

Gündem Yayın: 01 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2015 15:47:58
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3243 okunma
Google News

Hisarcık İtfaiyesi Güven Verdi
İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 301. yıl dönümü ile Kütahya İtfaiyesinin 87. Yılı Hisarcık  Belediyesi İtfaiye ekipleri  tarafından çarşı merkezde  hazırlanan program ile kutlandı.

İlçe turu atan Hisarcık Belediyesi araç flosu vatandaşa güven verdi. Çarşı merkezde yangına müdahale ederken kullanılan  araç gereçler ve kıyafetler sergilendi. Çarşı merkezde yapılan kutlamaya Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar,Hisarcık Garnizon Komutanı Oğuz Uçak,Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,Hisarcık Emniyet Amiri İsmail Çoban,İlçe Miili Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ,Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul ,Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra İtfaiye personelleri Kaymakam Bayraktar ve Başkan Çalışkan'ı makamlarında ziyaret ettiler.Ziyaretlerde Kaymakam Bayraktar ve Başkan Çalışkan İtfaiye personelinin itfaiye haftalarını kutlayarak başarılar dilediler.

Hisarcık itfaiye ekipleri İtfaiye Amiri Yakup Türkdoğan yönetiminde her hafta yaptıkları eğitimlerle son dönemde adından sıkça bahsettiriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.