Hoşaflar ‘Üretken Eller’den

Gündem Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 17:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1777 okunma
Google News

Hoşaflar ‘Üretken Eller’den 
Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan binlerce hoşaf, 30 Ağustos Günü Dumlupınar Şehitlikleri ve Abideler başta olmak üzere, etkinliklere katılan katılımcılara ikram edildi.
97’incisi kutlanan ‘Zafer Bayramı’ etkinlikleri kapsamında son yılların en yoğun kalabalığı Dumlupınar ilçesinde yer alan Şehitlik ve Abideler bölgesinde yaşandı. 
Pek çok kurumun destek verdiği kutlama törenlerine Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi de hazırladıkları ürünlerle yerini aldı.
BİNLERCE KİŞİYE HOŞAF İKRAMI
Kuruluşunu tamamlamasının ardından il genelindeki etkinliklerin pek çoğunda yerini alan Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında varlığını Dumlupınar’daki tören alanlarında htirdi.
Kutlama programlarına katılmak üzere Dumlupınar’a giden vatandaşlara 2 Bin’in üzerinde hoşaf ikramı yapıldı.
Üretken Eller Kütahya Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Girgin Oğuz; “30 Ağustos etkinlikleri kapsamında üretken kadınlar olarak bizler üzerimize düşeni yerine getirme arzusundaydık. Yapılan kutlama programlarına iştirak ederek hem Şehitlik’te, hem Abideler bölgesinde bulunan yaklaşık 2 bin kişiye hoşaf ikramında bulunduk. Kooperatif olarak emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.