Hüseyin Özkan Aday Adaylığını açıkladı

Siyaset Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 17:17:57
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
4446 okunma
Google News

Hüseyin Özkan Aday Adaylığını açıkladı

Hüseyin Özkan Tavşanlı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını düzenlenen basın toplantısı ile Ak Parti ilçe başkanlığında büyük katılım ile açıkladı

Özkan basın mensuplarına ve toplantıya katılanlara kendini tanıtarak söze başladı.

Hüseyin Özkan yaptığı açıklamalar ile şunlara değindi;

"Değerli basın mensupları, Sevgili gönül dostlarım, Çok kıymetli dava arkadaşlarım, Hepiniz hoş geldiniz.

Öncelikle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin, Teşkilatımıza, İlçemize, Ülkemize, Demokrasimize hayır getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Çok kıymetli kardeşlerim;  çıkmış olduğumuz bu yolda, hiç yorulmadan – hiç bıkmadan – hiç usanmadan daima koşacağız.  Gece gündüz demeden Hak’kımıza ve halkımıza hizmet edeceğiz. Daima sizinle, sizin aranızda olacağız.

İlçemizde bir tek fakir fukara kalmayıncaya kadar biz de evlerimizde sıcak çorbamızı içmeyeceğiz, sıcak yataklarımızda yatmayacağız.

Bizim hamurumuzu milletimiz yoğurdu, rotamızı da milletimiz çizer. Bizim hikayemiz Tavşanlı’nın hikayesidir. Bu hikayede gariban sofralarının mesajları var, bu sofrada yetimlerin mesajları var. Dili dualı anaların mesajları var. Gençlerimizin mutlu yarınları var.

Milletimizle her daim dertleşeceğiz. Asla afra-tafra yapmayacağız. Tevazuyu asla elden bırakmayacağız. Her zaman mütevazi olacağız, mütevazi yaşayacağız. Halkımıza her daim hesap vereceğiz. Kapalı kapılar ardında değil, herkesin gözü önünde muhasebe yapacağız. Halkımıza olan saygımızın ve sevgimizin gereği siyaset tarzımızı sürdüreceğiz.

Birlikte tarih yazacağız. Yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Şimdi yeni bir yolun başlangıcındayız. Artık yeni şeyler söyleme zamanı.  Yeniden imar edilecek şehrimiz ve işlenecek gençlerimiz var. Halkımızla birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Bu ilçeye, bu ülkeye bizim aşkımız, sevdamız, yarınımız var. Hiçbir insanımızı dışarıda bırakmadan, ötelemeden, bir ve beraber olarak şahlanışı gerçekleştireceğiz. İlçemizi bölgemizin ve ülkemizin en güzel, en modern, örnek alınan ilçelerinden biri yapacağız.

         “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını ilke edineceğiz.  Onun için her bir vatandaşımızın iradesi, söyleyeceği şeyler bizim için değerlidir. Bir tek vatandaşımız bile kendini huzurlu hmedikçe, biz de kendimizi huzurlu hmeyeceğiz. Halkımızın tüm fertleriyle yürümeye hazırız.

Hiçbir zaman hiçbir insanımıza emretmeyeceğiz. Dikte etmeyeceğiz. Hiçbir zaman halka karşı olmayacağız. Halkımızla beraber çalışacağız. Halkımızla beraber yürüyeceğiz. Bütün gayretimizle halkımıza daha fazla alan açacağız. Doğruyu halkımızla beraber tartışıp, beraber hayata geçireceğiz. Yanlışları beraber tespit edip, beraber düzelteceğiz. İlçemiz, halkımızla güzelleşip büyüyecek, vizyonumuz da halkımızla genişleyecek.

 Çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize hitap edecek sosyal belediyecilik önceliğimiz olacak. Gençlerimize her türlü sportif- kültürel imkanları sağlayarak, geleceğimize yatırım yapacağız.

Değişimci ve gelişimci olacağız. Şampiyonluğa götüren sadece bireysel yetenekler değil, takım ruhudur. Muhteşem bir ekibimiz var ve biz de ekip ruhu ile çalışacağız.

Cumhurbaşkanımızın öngördüğü 2023-2071 hedefleri doğrultusunda biz de şehrimizi bu hedeflere taşımak amacıyla bir ekip kurduk. Bu ekiple ciddi projeler hazırladık. Önümüzdeki günlerde bu projeler halkımızla gerçekleştirilecektir.

Şehrin maddi ve manevi imarı için kendini şehrine adamış bir kardeşinizim. Kendinden önce, nefsinden önce, insanımızı, şehrimizi düşünen bir ekibimiz var. Daima almadan vereceğiz. İnsanımıza hizmet edecek, insanlarımızın mutluğu için seferber olacağız.

Çalışkan, doğru sözlü ve sözünde duran, fedakar, güvenilir, azimli ve adil olacağız. Sizden biri, ‘Siz’ gibi olacağız. Her zaman halkımızın menfaatlerini kendi menfaatlerimizden üstün tutacağız.

İlçemizi Cumhurbaşkanımızın belirlediği 2023-2071 hedeflerine taşıyacağız.

Bugün itibariyle kuruluşundan beri içinde bulunduğum, içinde olmaktan da onur duyduğum Ak Parti’den Tavşanlı Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu resmi olarak duyuruyorum. Sonucun hakkımda hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Değerli dostlarım; netice nasıl tecelli ederse etsin teşkilatımız, Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız nasıl takdir ederse etsin, teşkilatımızın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu bizim hem dava anlayışımızın, hem ilkelerimizin, hem de ahlaki duruşumuzun gereğidir.

Teşkilatımızın dinamik yapısının sürekliliği için bunu bir hizmet, bir bayrak yarışı olarak görüyorum.

Burada kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

1969 Tavşanlı doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Tavşanlı’da tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri mezunuyum. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü Yüksek Lisans eğitimimi 2017 yılında tamamladım.

1993-1995 yılları arasında iki yıl öğretmenlik yaptım. Daha sonra 4 yıl özel sektörde yöneticilik yaptım. 1998 yılından itibaren Maliye Teşkilatında çalışmaya başladım ve 2009 yılından beri Gelir Uzmanı olarak halen bu görevi devam ettirmekteyim.

Eskişehir-Kütahya Büro Memur-Sen Şube Başkanlığı, Tavşanlı Milli Gençlik Vakfı Başkanlığı, Beyköy Spor Kulübü Başkanlığı, Tavşanlı Memur-Sen Konfederasyonu kurucusu ve başkanlığı görevlerini üstlendim. Ayrıca Tavşanlı Büyük Doğu Fikir ve Düşünce Kulübü kurucu ve başkanlığı ile Önder İmam Hatipleri Derneği Başkanlığı görevlerini devam ettirmekteyim.

Gerek siyaset, gerek özel sektör ve kamuda yaptığım çalışmalarla çeşitli tecrübeler kazandım. Bu anlamda Tavşanlımızın isteklerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini, sorunlarının çözüm yollarını daha kolay tasvir edebildiğimi düşünüyorum. Bu nedenle ilçemize Belediye Başkanlığı olarak hizmet etme düşüncesindeyim.

Ekip olarak kendimize güvenimiz tam. Tavşanlı’ya yeni bir vizyon kazandıracak, bu şehri marka şehir yapacak projelerle bu hizmete talibiz.

Değerli basın mensupları, değerli gönül dostlarım ve çok kıymetli dava arkadaşlarım; katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Bu sürecin Teşkilatımıza ve Tavşanlımıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim.

         Rabbim davamızı, ahdimizi, azmimizi aziz, yolumuzu açık eylesin."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.