İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi Eğitimlerini Sürdürüyor

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 12.01.2017 08:54:19
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3008 okunma
Google News

İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi Eğitimlerini Sürdürüyor

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi eğitim çalışmalarını zor şartlarda sürdürüyor.  
Geçtiğimiz Ekim ayında kurulan İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi, çeşitli bölgelerde kamp kurarak eğitimlerini gerçekleştiriyor.   İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi, bu haftaki yürüyüşünü Şehit Ömer Halisdemir ve geçtiğimi günlerde İzmir'de şehit olan polis Fethi Sekin'e ithaf etti.

İHH Tavşanlı İlçesi arama kurtarma ekibi, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile Kuruçay Beldesi ve Ovacık köyü civarında orman arazisinde eğitim yürüyüşü yaptı. 

Bilinçli arama kurtarma ekibi olma yolunda çalışmalara başladıklarını belirten İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi basın sözcüsü Niyazi Tüfekçibaşı, önümüzdeki günlerde çalışmamaları daha çok sıklaştıracaklarını kaydederek, "İnşallah bundan sonra alacağımız eğitimler ve yapacağımız çalışmalar sonunda çok güçlü ve iyi bir arama kurtarma ekibi olarak görev yapacağız." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.