İki dosyadan aranması olan şahıs tutuklandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 dosyadan aranması bulunan kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, gasp ve yağma suçundan ve basit yaralamadan aranması bulunan E.A. ve yanında arkadaşı E.B. yakalandı.

Asayiş Yayın: 04 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.11.2021 12:47:46
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1346 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 dosyadan aranması bulunan kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, gasp ve yağma suçundan ve basit yaralamadan aranması bulunan E.A. ve yanında arkadaşı E.B.  satışa hazır 20 gram metanfetamin ile ele geçirildi.

Şüpheli E.A. ve E.B. ilçe Emniyet Merkezinde ifadelerinin alınmasının ardından Adliyeye sevk edildi. E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, E.B. ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

E.A., tutuklanarak Tavşanlı T tipi cezaevine gönderildi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.