İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Jandarma Komutanı Murat Kırbaç’tan Başkan Gültekin’e Ziyaret

Gündem Yayın: 13 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.12.2021 20:32:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1551 okunma
Google News

İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Jandarma Komutanı Murat Kırbaç’tan Başkan Gültekin’e Ziyaret

Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Kütahya Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e ziyarette bulundu. 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş ve Genel Sekreter Yasemin Yol’un da hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin KÜTBO organizasyon yapısından bahsederek Borsa paydaşları ile birlikte yapmış olduğu faaliyet ve çalışmalar hakkında  Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç’a bilgiler verdi. Güncel konuların istişare edildiği ziyarette Kurumlar arası birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. 

Başkan Gültekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç’a teşekkür etti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.