İl Genel Meclisi Temmuz Toplantıları başladı

Gündem Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 11:41:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1035 okunma
Google News

 

İl Genel Meclisi Temmuz Toplantıları başladı 

 

İl Genel Meclisi Temmuz ayı oturumları  İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz başkanlığında yapılan oturumla başladı.

Başlayan oturumlarda yoklamanın ardından İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz bazı konularda meclis üyelerini bilgilendirdi.Başkan Yılmaz yaptığı bilgilendirmede; “Son kararname ile ilimize atanan Valimiz Sayın Ali Çelik ilimizde görevine başladı. Kendisine ve ilimize hayırlı uğurlu olsun.

Sayın Valimiz Ankara bürokrasisinde önemli görevler ifa etmiş birisi bu ilimiz için önemli bir avantaj. İnşallah bunun sonuçlarını zaman içerisinde göreceğiz. Ayrıca ilimizden ayrılan Sayın Ömer Toraman’ında İçişleri Bakanlığında çok önemli bir göreve getirildiğini belirtmek istiyorum. Kütahya olarak bizim için büyük bir fırsat ve avantajdır. Her ikisine de başarılar diliyorum.

Hafta sonu Çevre şehircilik Bakanımız ilimize geliyor. Kendisinden ilçeleriniz için talepleriniz olursa beni bilgilendirirseniz Sayın Bakanımıza konuları aktaralım.

 

Ayrıca pandemi sürecinde gevşeme var. Bizlere görevler düşüyor. Köylerimizde etkinlikler yapılmaya başlanacak bu konuda vatandaşlarımızı ve muhtarlarımızı uyaralım.” İfadelerine yer verdi.

Üyelerden söz alanların ardından gündeme geçildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması ile Temmuz ayı ilk oturumu son buldu. İkinci gün toplantısı 2 Temmuz Perşembe günü saat 10.30’da İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılacak. Temmuz ayı oturumları 7 Temmuz 2020 tarihinde son bulacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.