İl Özel İdaresinden, Cemiyete Ziyaret

Gündem Yayın: 17 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.12.2020 20:35:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
954 okunma
Google News

İl Özel İdaresinden, Cemiyete Ziyaret

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başarılı çalışmalarıyla siyaset üstü, memleket adına şehrimize katkı sağlayan Kütahya İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Murat KOYAK: "Sahip olduğumuz kaynakları etkin bir biçimde kullanıp, yöre halkının beklentilerine uygun kaliteli hizmetler sunarak kırsal ve kentsel kalkınmayı sağlamayı misyon ediniyoruz. Yaptığımız çalışmalarda memleket sevdamızla Kütahya merkez ve ilçelerimizdeki çalışmalarımızı partiler üstü bir birlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Valimizle, Kaymakamlarımızla, İl Genel Meclisi Başkanımızla, üyelerimizle, çalışanlarımızla uyum içinde hareket etmemiz, başarıyı yakalamamıza neden oluyor.

Basın her kurum, kuruluş, firma için önemli olduğu gibi bizler için de ayrıca önemli ve kıymetli, çalışmalarımızda sizlerin katkısı olmazsa yaptıklarımızı kamuoyu ile paylaşma noktasında eksiklik yaşarız. Yerel yayın organlarımız her zaman bizlerle birlikte hareket etmektedir, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri KOYAK'ın cemiyeti ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Gönül isterdi ki tüm basın mensuplarıyla bir arada olalım, birlikte sizleri karşılayalım, pandemi şartlarında özellikle olabildiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Sahadayız, toplumun her kesimi ile iç içeyiz. Çalışmalarınızı yakından takip etmekteyiz. Kütahya'mızda yaşayan herkesin gurur duyacağı, değişimin öncüsü, ülkemizin lider yerel yönetimlerinden birisi, Avrupa Birliği standartlarında hizmet üreten model bir kuruluş vizyonu ile çalışmalarını sürdüren kurumunuzu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz" dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan SAĞLAM, Başkan Yardımcıları Ramazan AYDEMİR ve Fatma ÇAKIR katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.