İl protokolü bayram programı

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2022 12:31:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
748 okunma
Google News

İl protokolü, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, çocuklar ve İl Jandarma Komutanlığındaki personel ile bayramlaşma programına katıldı.

Vali Ali Çelik beraberinde Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkan Vekili Ömer Köse ve il protokolü ile birlikte Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve çocuklarla bayramlaştı.

Vali Ali Çelik büyük bir aile olduklarını ve aile olmanın, millet olmanın payesinin bir arada olmak olduğunu ifade etti. Vali Çelik, “Bugün gençlerimizle, büyüklerimizle bayram sabahının mutluluğu ve sevgisiyle bir araya geldik. Bu anlamda devletimiz tüm imkanlarını milleti için seferber ediyor. Milletimizin her bir ferdi de devleti için gerekli görevlerini yapıyor. Rabbim sağlık versin, sizleri başımızdan eksik etmesin. Sağlık ve sıhhatle nice bayramlar diliyorum” dedi.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki bayramlaşmanın ardından il protokolü, İl Jandarma Komutanlığında askerlerin bayramlarını kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.