İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın

Gündem Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 09:57:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1980 okunma
Google News

İmkanı olan bıraksın ihtiyacı olan alsın

Tuna İşleyen  -  Görüntülü

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sosyal dayanışma örneği bir adım atılarak "İmkanı olan bıraksın, İhtiyacı olan alsın" denilerek gıda ve temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu raf hazırlandı.

Tavşanlı ilçesi Ada mahallesi muhtarlığı tarafından Dünya geneli Korona Virüs (Covid - 19) salgının yaşandığı bu günlerde ihtiyacı olan kişiler için Damla Sokak üzerinde temel ihtiyaçların bulunduğu raf oluşturuldu.

Ada mahallesi muhtarı Halil Oral kurulan raf hakkında şunları söyledi, " Kültürümüzde de var olan dayanışma örneği İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın diyerek bir raf oluşturduk. Güzel bir uygulama ile dayanışma örneği teşkil ettiğine inanıyoruz. Vatandaşların hareketinin yoğun olduğu, buraya ihtiyaç maddeleri koyabilecekleri bir yer olsun istedik."

 Mahalle sakinlerinden Adem Benli, " Mahallemizdeki bu uygulamadan dolayı memnunuz. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz." dedi.

Çorba ve Izgara salonu sahibi mahalle sakinlerinden Ali Kutlu da, bu uygulama harici de mahallede faaliyetlerin bulunduğunu  ifade ederken, "stant haricinde gerektiğinde isteyen kişilere hanelerine sıcak yemek götürülecektir" dedi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.