İNEGÖL KÜTAHYA VE DOMANİÇLİLER FESTİVALİ COŞKU DOLU ANLARA SAHNE OLDU

Kültür Yayın: 30 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 30.05.2016 09:30:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5464 okunma
Google News

İNEGÖL KÜTAHYA VE DOMANİÇLİLER FESTİVALİ COŞKU DOLU ANLARA SAHNE OLDU

Tuna İŞLEYEN 

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği tarafından bu yıl 9.´su düzenlenen Kütahya festivali coşku dolu anlara sahne oldu.

Kütahya bölgesi sanatçılarından Emre Engin, Yasin Kalkan ve Veli Çelik´in sahne alması ile başlayan programda halk dansları ve folklor gösterileri  sahnelendi.

Tiyatronun ardından  yöresel sanatçılardan Menteşeli Cengiz, Özgür Eren ve Saruhan Kardeşler sahne aldılar. 

Gösterilerin ardından bir konuşma yapan İnegöl Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Sargın, doğdukları yerlerin kültürünü yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, birlik ve beraberliğin olması halinde Kütahyanın da Bursa gibi Büyükşehir özelliğine kavuşabileceğini söyledi.

Programa katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, zor ve sıkıntılı günlerden geçildiğini ancak tüm olumsuzluklara rağmen hükümetin gereğini yerine getirdiğini kaydetti.

 Program, sahne alan ve emeği geçen isimlere plaket takdimi ile son buldu.

Kültür parkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatro´da düzenlenen programa Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bursa Kütahyalılar Dernek Başkanı Aynı zamanda Domaniç Güreş Ağası Beyhan Gündüz siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.