İREM DERİCİ ÇOŞKUSU

Sanat Yayın: 30 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.07.2018 12:08:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3521 okunma
Google News

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE İREM DERİCİ ÇOŞKUSU

 

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında İrem Derici sahne alarak vatandaşları doyasıya eğlendirdi.

 

Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin yedinci gününde İrem Derici konseriyle tüm Gedizliler gece geç saatlere kadar eğlendi.

 

Akşam saat 21.30'da başlayan gösteri şölenine, Yargıtay Üyesi Muhammed Yavuz, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert,  İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av.Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Kadın Kolları, AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve Gençlik Kolları, Belde ve Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İrem Derici konserini 10 bini aşkın kişinin izlediği gözlerden kaçmadı. Sanatçıya hep bir ağızdan eşlik eden halk, şarkıları sanatçı ile birlikte seslendirdi.

 

Tüm vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde sahneye gelerek İrem Derici ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası ve plaket hediye ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.

 

Gediz Adnan Menderes Yaşam Gediz Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen muhteşem konser sonunda yine aynı görsel güzellikte düzenlenen havai fişek gösterileri büyük bir ilgi ile izlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.