İş birliğini öngören bir protokol imzalandı

Eğitim Yayın: 27 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2019 15:47:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2938 okunma
Google News

İş birliğini öngören bir protokol imzalandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında çeşitli alanlarda iş birliğini öngören bir protokol imzalandı.

 Rektörlük makamında gerçekleşen törende DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı, Müdür Baş Yardımcısı Hasan Hüseyin Demirkol, Teknik Müdür Yardımcısı Yusuf Çizgeç ve lisede öğretmenlik yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Mücahit Mürşit Akyol’u ağırladı.

Görüşmenin sonunda Tavşanlı MTAL öğrencilerin Sanayi 4.0’a uyumunu kolaylaştırmanın hedeflendiği ve bu amaçla mühendislik ve kimya alanlarında iki kurumun iş birliğini öngören protokol, Prof. Dr. Remzi Gören ve Raşit R. Küçükkağnıcı tarafından imzalandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.