İspanyol Öğrenciler Leblebi Üretimini yerinde gördü

Eğitim Yayın: 24 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2022 12:03:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
881 okunma
Google News

İspanyol Öğrenciler Leblebi Üretimini yerinde gördü

Tuna İşleyen - Görüntülü 

İspanya'dan Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen öğrenciler leblebi üretimini yerinde gördü.
Erasmus+ çalışmalarında Tavşanlı'da faaliyet gösteren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile iş birliği içerisinde Uluslar arası alanda öğrenci hareketliliği çalışmaları sürüyor.
İspanya'nın Katalan bölgesindeki Institut Julio Antonio okulunda eğitim gören 4 Bilişim Teknolojileri öğrencileri ve Öğretmenleri Mireia Tavşanlı'ya geldiler. Öğrenciler Tavşanlı'da 3 hafta süre ile staj yaparak eğitim almayı sürdürüyor. 
Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim bölümünde faaliyetlere başlayacak olan ekip, Garp Linyitleri İşletmesinde bilişim alanı üzerine stajlarını yapacaklar. Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanlarını  Okul Müdürü Raşit Küçükkağnıcı gezen İspanyalı Öğretmen ve Öğrencileri Tavşanlı'da olmaktan memnun olduklarını ifade ettiler.  
Öğrenciler, Çukurköy Sanayi Bölgesi yanında bulunan Leblebiciler Sitesinde Türkiye'nin önde kuruluşlarından Korkmazlar Leblebi'yi ziyaret etti. Burada İspanyol Öğrenciler Korkmazlar Leblebi yetkililerinden Ali Korkmaz'dan bilgiler alarak leblebi üretim şeklini gördüler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.