İstihdam Seferberliği’ne Asel Teknik & Endüstriyel’den Tam Destek

Ekonomi Yayın: 05 Mayıs 2017 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2017 10:15:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4924 okunma
Google News

İstihdam Seferberliği’ne Asel Teknik & Endüstriyel’den Tam Destek.
“Asel Endüstriyel 2. Osb’de Fabrika İnşaatı temeli atıldı. Fabrika’nın 3 ay içerisinde faaliyete girmesi planlanıyor.”
Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesinde bugün temeli atılan fabrika inşaatı ile Kütahya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak Asel Teknik Endüstriyel ortaklarından Mustafa Yenipazar açıklamalarda bulundu.
Üretim memleketimiz için büyük önem taşıyor. Çünkü üretebildiğimiz kadar büyüyoruz. Büyümeyi devam ettirebildiğimiz müddetçe ayakta kalabilmemiz mümkün oluyor. Her alanda üretime dönük yeni yatırımlar yapmak ülkemizde her şirketin vazgeçilmezlerinden olmalı diye düşünüyoruz. 
Hükümetimiz yatırımı desteklemek adına elinden geleni ortaya koyuyor. Bizlerde bu gayreti görmeli ve üretmeyi şiar edinmeliyiz. Biz tüketim için değil insan için üretimi hedeflemeliyiz. Amacımız daha insani çalışma ortamları ve daha yaşanabilir bir dünya kurmak olmalı.
Biz Asel Teknik olarak ARGE çalışmalarına önem veriyoruz. Kendi mühendisliğimizin bir eseri olarak geliştirdiğimiz CycloJet; hem siklon hem akıllı toz toplama ünitelerimizin üretimini Kütahya 2.organize sanayimizde kuracağımız yeni tesisimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 1. Etabını bu sene bitirip çalışmalarımızı bu tesisimize taşıyacağız.
Hedefimiz hem ülkemiz geneline hem yurt dışına CycloJet akıllı toz toplama ünitelerimizi tanıtıp pazarlamasını gerçekleştirmek. Enerji maliyetlerinin büyük önem taşıdığı günümüzde bizim ünitelerimizi kullanan şirketle büyük avantaj elde edecekler. Çünkü CycloJet’ler muadillerine göre 35 enerji tasarrufu ile çalışmakta. Aynı zamanda sarf malzemesinden de kullanıcısına 40 tasarruf imkânı sunmakta. Hesabını bilen sanayicilerimiz için CycloJet toz toplama ünitelerimizin büyük ilgi çekeceğine eminiz. Zaten kullanmaya başlayan işletmelerde akabinde bu farkı gördüler ve bizi tercih etmeye devam ediyorlar. 
Yeni tesisimizde yine kendi Arge çalışmalarımız olan değişik projelerle ürün gamımızı da arttırmayı hedefliyoruz. Örneğin şu anda mikronize elek ve mikronize seperatörler üzerinde çalışmaktayız. Yakında bu çalışmalarımızın meyvelerini de almayı hedefliyoruz. Dedi
İnşaatın yapımını üstlenen Çetka Yapı sahibi Mehmet Mete Çetinkaya yaptığı açıklamada bugün hafriyat çalışmalarına başladığımız Asel Teknik& Endüstriyel fabrika binasını 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak teslim edeceğiz. Ülkemiz için hayırlara vesile olsun. dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.