İstihdama yönelik çalışmalar

Ekonomi Yayın: 17 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 17.05.2021 10:37:52
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1216 okunma
Google News

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya ve ilçelerinde istihdama yönelik çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

 

Kütahya ve ilçelerinde istihdama yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, " 1.Organize Sanayi Bölgesinde, 80 fabrikada 9 bin 100 işçi, 2. Organize sanayi bölgesinde, 32 fabrikada bin 246 işçi, Tavşanlı Organize Sanayi bölgesinde 17 Fabrikada 3 bin 35 işçi, Gediz Organize Sanayi bölgesinde 24 Fabrikada bin 24 İşçi hemşerimiz istihdam ediliyor. Altıntaş ilçemizde çalışmaları son aşamaya gelen Zafer OSB, Simav İlçemize kurulacak olan Sera Jeotermal OSB ile üreten bir Kütahya hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Organize Sanayi Bölgelerine gelen yoğun talepler ve Hükümetimizin destekleriyle birlikte on binlerce hemşerimizi daha istihdam etmeyi planlıyoruz" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.